Zbunjenost

Ako ste smeteni i zbunjeni obratite se Boga za savjet. U Bibliji piše: Sine moj, ako primiš moje riječi i pohraniš u sebi moje zapovijedi, i uhom svojim osluhneš mudrost i obratiš svoje srce razboru;jest, ako prizoveš razum i zavapiš za razborom;ako ga potražiš kao srebro i tragaš za njim kao za skrivenim blagom – tada ćeš shvatiti strah Gospodnji i naći ćeš Božje znanje. Jer Jahve daje mudrost, iz njegovih usta dolazi znanje i razboritost. On pravednicima pruža svoju pomoć, štit je onih koji hode u bezazlenosti. Jer on štiti staze pravde i čuva pute svojih pobožnika. (Izreke 2,1-8 JB) Pitajte Boga za objašnjenje ne sumnjajući. U Bibliji piše: Nedostaje li komu od vas mudrosti, neka ište od Boga, koji svima daje rado i bez negodovanja, i dat će mu se. Ali neka ište s vjerom, bez ikakva kolebanja. Jer kolebljivac je sličan morskom valovlju, uzburkanu i gonjenu. Neka takav ne misli da će primiti što od Gospodina – čovjek duše dvoumne, nepostojan na svim putovima svojim. (Jakov 1,5-8 JB)

Ako ne znate što da učinite u svom životu, Bog ce vam pomoći. U Bibliji piše: Učit ću te, put ti kazat' kojim ti je ići, svjetovat ću te, oko će moje bdjeti nad tobom. Ne budi kao konj ili mazga bez razuma: kojeg krotiš vođicama i uzdom i inače im se ne primičes. Zato nek' ti se moli pobožnik svaki u času nevolje. Kad bujice silne navale, njega neće stići. (Psalam 32,8.9 JB)

Kad ste zbunjeni ne uzdajte se u sebe. U Bibliji piše: Uzdaj se u Jahvu svim srcem svojim i na razbor svoj ne oslanjaj se.Na svim putovima svojim imaj ga na umu i on će upravljati staze tvoje. i ne umišljaj da si mudar: boj se Jahve i kloni se zla. To će ti biti lijek tijelu tvojemu i okrepa kostima tvojim. (Izreke 3,5-8 JB)

STATISTIKA

Članova : 15956
Sadržaj : 396
Posjete Sadržajima : 992077

ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 7