R

Rad

Sve što činimo trebamo činiti držeći Krist na umu. U Bibliji piše: Ne služite samo dok ste na oku kao da se ljudima želite svidjeti, već kao robovi Kristovu koji od svega srca vrše volju Božju! Služite dragovoljno kao da služite Gospodinu, a ne ljudima. (Efežanima 6,6.7 KS)

Opširnije: Rad

 

Radosna vijest

Radosna vijest je poruka o Isusu Kristu. U Bibliji piše: Evanđelje Božje, koje je Bog unaprijed obećao po svojim prorocima u Svetim Pismima, o svome Sinu, koji je, po tijelu, rođen od potomstva Davidova. (Rimljanima 1,1-3 KS)

Opširnije: Radosna vijest

 

Radost

Božja blizina pruža radost. U Bibliji piše:  Jahve mi je svagda pred očima; jer mi je zdesna, neću posrnuti. Stog' mi se raduje srce i kliče duša, i tijelo mi spokojno počiva. (Psalam 16,8.9 JB)

Opširnije: Radost

   

Rasizam

Svi smo jedno u Kristu. U Bibliji piše: Nema tu više ni Židova ni Grka, nema više ni roba ni slobodnjaka, nema više ni muškoga roda ni ženskoga, jer sve vi svi jedno u Kristu Isusu. (Galaćanima 3,28 ŠA)

Opširnije: Rasizam

 

Rasprave

Što ima loše u povremenim svađama? U Bibliji piše: Sve činite bez mrmljanja i oklijevanja. (Filipljanima 2,14 JB)

Opširnije: Rasprave

   

Ravnodušnost

Ne možemo biti ravnodušni prema našoj zajednici s Kristom. U Bibliji piše: Znam tvoja djela: nisi ni studen ni vruć. O da si studen ili vruć! (Otkrivenje 3,15 JB)

 

Razboritost

Razboritost je bitna u donošenju mudrih odluka. U Bibliji piše: Ako li kojemu od vas nedostaje mudrosti, neka ište u Boga, koji daje svima obilato, i ne kori, i dat će mu se. (Jakov 1,5 JB)

Opširnije: Razboritost

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

STATISTIKA

Članova : 15956
Sadržaj : 396
Posjete Sadržajima : 961503

ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 48