H

Hvaliti Boga

Tko bi i kako trebao hvaliti Boga? U Bibliji piše: Hvalite Boga u Svetištu njegovu, slavite ga u veličanstvu svoda nebeskog! Hvalite ga zbog silnih djela njegovih, slavite ga zbog beskrajne veličine njegove! Hvalite ga zvucima roga, slavite ga harfom i citarom! Hvalite ga igrom i bubnjem, slavite ga glazbalima zvonkim i frulom! Hvalite ga cimbalima zvučnim, slavite ga cimbalima gromkim! Sve što god diše Jahvu neka slavi! Aleluja! (Psalam 150,2-5 JB)

Opširnije: Hvaliti Boga

 

Hrabrost

Hrabrost se mora oslanjati na Božju snagu. U Bibliji piše: Ohrabrite se i budite odlučni! Ne bojte se i nemojte predati pred njima. Ta sam Jahve, Bog tvoj, ide s tobom; neće te zapustiti niti će te ostaviti. (Ponovljeni zakon 31,6 JB) 

Homoseksualnost

Što Biblija uči o homoseksualnim aktivnostima? U Bibliji piše: Stoga ih je Bog predao sramotnim strastima: njihove žene zamijeniše naravno općenje protunaravnim, a tako su i muškarci napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebi primaju zasluženu plaću svoga zastranjenja. (Rimljanima 1,26,27 JB)

Opširnije: Homoseksualnost

   

STATISTIKA

Članova : 15956
Sadržaj : 396
Posjete Sadržajima : 961498

ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 29