B

Budućnost

Bog je obećao vječni život onima koji vjeruju u Njegova Sina. U Bibliji piše:  Uistinu, Bog je tako ljubio svijet te je dao svoga Sina Jedinorođenca da nijedan koji u njega vjeruje ne propadne, nego da ima život vječni. (Ivan 3,16 JB)

Opširnije: Budućnost

 

Briga

Zabrinutost ne vodi nikuda. U Bibliji piše: Stišaj svoj gnjev i ostavi se srdžbe, ne žesti se da zlo ne učiniš. (Psalam 37,8 KS)

Opširnije: Briga

 

Brak

Što Biblija uči o braku? Brak je trajna zajednica muškarca i žene. U Bibliji piše: Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; i dvoje njih bit će jedno tijelo? Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Što, dakle, Bog združi, čovjek neka ne rastavlja. (Matej 19,5.6 JB)

Opširnije: Brak

   

Božji Zakon

Božji Zakon je sažet u deset zapovijedi.

Opširnije: Božji Zakon

 

Božji sud

Svima će se suditi pred Bogom. U Bibliji piše: I vidjeh mrtve, velike i male: stoje pred prijestoljem, a knjige se otvoriše. I otvori se jedna druga knjiga, knjiga života. I mrtvi bijahu suđeni po onome što stoji napisano u knjigama, po djelima svojim. (Otkrivenje 20,12 JB)

Opširnije: Božji sud

   

Božja suverenost

Bog je veći od našeg shvaćanja. U Bibliji piše: Veći je Bog no što pojmit' možemo, nedokučiv je broj ljeta njegovih! (Job 36,26 JB)

Opširnije: Božja suverenost

 

Božja Riječ

Kako smo dobili Bibliju? Bog je rekao ljudima koje je odabrao što da kažu i napišu. U Bibliji piše: Jer nikad nije bilo proročanstvo javljeno po volji čovječjoj, nego su ponukani od Duha Svetoga govorili sveti Božji ljudi. (2. Petrova 1,21 ŠA)

Opširnije: Božja Riječ

   

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

STATISTIKA

Članova : 15956
Sadržaj : 396
Posjete Sadržajima : 961505

ONLINE

Trenutno aktivnih Gostiju: 57